follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Acoperisuri case » Judetul BUCURESTI
  home     Acoperisuri case   Judetul BUCURESTI

Acoperisuri case Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru acoperisuri case completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
acoperisuri case (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastră are ca principală activitate comercializare, montaj, reparatii, executii şi instalarea de sisteme de acoperiri profesionale pentru clădiri rezidenţiale sau industriale, mărcile Gerard, Lindab, Bramac, Roto, Viking Pruszynski, Tondach, Velux, Creaton sau Optilight fiind doar câteva dintre acestea. Avem o bogată experienţă în construcţia şi repararea acoperişurilor pentru construcţii rezidenţiale şi comerciale, folosind materiale de înaltă calitate. Punem accentul pe calitatea execuţiei, în..
0744 *** ***Click aici!
acoperisuri case (BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI)
Societatea noastra are ca obiect principal de activitate lucrarile de reparatie si montaj a acoperisurilor asigurarea etanseitatii impotriva infiltratiilor la acoperisuri,goluri de ferestre, veluxuri etc, precum si montarea sistemelor de colectare a apei pluviale din pvc sau metal..
0751 *** ***Click aici!
acoperisuri case (BUCURESTI, BUCURESTI)
Import si distributie de materiale de constructii: caramizi, electrice, folii, gips-carton, lemn, plastice, termosisteme, unelte, vopsele acrilice, vopsele alchidice. relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. personalul nostru..
0723 *** ***Click aici!
acoperisuri case (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Sindrila de lemn o putem executa din esente de brad, molid, stejar, paltin. Realizam modelul traditional in 5 straturi si modelul rustic in 3 straturi.Pentru modelul traditional nu este nevoie de membrana de protectie pentru pante mai meri de 30 de grade...
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie